Méréstechnikai megoldások - Tesztpadok

optimális szenzorválasztás - mérésadatgyűjtés - gyártás

OMETRYS

Tesztpadok - célgépek

Szenzorok, ipari elektronikák és kijelzők, vezérlések, Software

Az OMETRYS Kft. független gépipari méréstechnikai rendszerintegrátor, egyben gyártó és fejlesztő vállalkozás.

Sikeres tevékenységünk alapjául munkatársainknak a különböző gépipari alkalmazásokban szerzett évtizedes méréstechnikai szaktudása, tapasztalata, mérnöki alkotóképessége, elektronikai, gépészeti és programozói ismerete szolgál.

Ha költségvetése korlátozott, de a minőségi, okos, feladatra optimálizált mérő-, megjelenítő-, vezérlő egyedi méréstechnikai rendszerről vagy tesztpadról nem akarna lemondani, keressen minket!

 

Testreszabott méréstechnikai megoldások

erők, TÖMEGEK, nyomatékok, ELMOZDULÁS, NYOMÁS...

Szenzorok

„Mérd colstokkal, jelöld krétával, vágd baltával…” – a legendás mérnöki pontosság nem erről szól!

Ha pontos mérésre van szükség, az OMETRYS segít kiválasztani a megfelelő érzékelőket.

Szenzorikai kompetenciáink fókuszában a következők találhatóak: erőmérő, mérlegcella, nyomatékmérő, útmérő, útadó, nyomásmérő, illetve mindezekhez kapcsolódóan ipari elektronikák, jelkondícionálók, jelátalakítók sora.

Mérlegtechnikai tevékenységünk Európa egyik leginnovatívabb mérleges cégével, a Laumas-szal kiépített hivatalos képviseleten alapul.

Nyomatékmérő cellák
Erőmérő cellák
Szivattyúpad projektismertető
Vízszintes szakítógép

Próbapadok a minőségbiztosítás és a fejlesztés szolgálatában

A próbapadok széles körben használatosak a húzásnak, nyomásnak kitett eszközök – mint láncok, drótkötelek, hevederek, szakító próbatestek, rugók, gumirugók stb. vagy összetett gépek – mint motorokszivattyúk, szelepek, lengéscsillapítók stb.  -tesztelésére.

Tesztpadjaink az Ön igényei szerint készülnek. Kiváló minőségű szenzorok, mérőelektronikák, vezérlések és egyedi, testre szabott mérőszoftver komponensekből állítjuk össze. Az elkészített mérőpadok lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy különböző körülmények között teszteljék a gépeket – például különböző terhelések, fordulatszámok, hőmérsékletek és nyomások mellett.

A próbapadok alkalmazása lehetővé teszi a gyártóknak, hogy a termékek minőségellenőrzését folyamatosan vagy szúrópróbaszerűen elvégezzék, valamint a fejlesztőkneknek, hogy a gyártmányok gyenge pontjait feltérképezzék és tulajdonságaikat javítsák.