Méréstechnikai megoldások - Tesztpadok

optimális szenzorválasztás - mérésadatgyűjtés - gyártás

OMETRYS

Tesztpadok - célgépek

Szenzorok, ipari elektronikák és kijelzők, vezérlések, Software

Az OMETRYS Kft. független méréstechnikai rendszerintegrátor, egyben gyártó és fejlesztő vállalkozás. Ügyfeleinknek gépipari méréstechnikai megoldások széles skáláját kínáljuk, egyedi igényre tesztpadokat, mérőpadokat, próbapadokat gyártunk.

Sikeres tevékenységünk alapjául munkatársainknak a különböző gépipari alkalmazásokban szerzett évtizedes méréstechnikai szaktudása, tapasztalata, mérnöki alkotóképessége, elektronikai, gépészeti és programozói ismerete szolgál.

Ha költségvetése korlátozott, de a minőségi, okos, feladatra optimálizált mérő-, megjelenítő-, vezérlő egyedi méréstechnikai rendszerről vagy tesztpadról nem akarna lemondani, keressen minket!

Testreszabott méréstechnikai megoldások

erők, TÖMEGEK, nyomatékok, ELMOZDULÁS, NYOMÁS...

Szenzorok

„Mérd colstokkal, jelöld krétával, vágd baltával…” – a legendás mérnöki pontosság nem erről szól!

Ha pontos mérésre van szükség, az OMETRYS segít kiválasztani a megfelelő érzékelőket.

Szenzorikai kompetenciáink fókuszában a következők találhatóak: erőmérő, mérlegcella, nyomatékmérő, útmérő, útadó, nyomásmérő, illetve mindezekhez kapcsolódóan ipari elektronikák, jelkondícionálók, jelátalakítók sora.

Mérlegtechnikai tevékenységünk Európa egyik leginnovatívabb mérleges cégével, a Laumas-szal kiépített hivatalos képviseleten alapul.

Nyomatékmérő cellák
Erőmérő cellák
Szivattyúpad projektismertető
Vízszintes szakítógép

Próbapadok a minőségbiztosítás és a fejlesztés szolgálatában

A próbapadok széles körben használatosak a húzásnak, nyomásnak kitett eszközök – mint láncok, drótkötelek, hevederek, szakító próbatestek, rugók, gumirugók stb. vagy összetett gépek – mint motorokszivattyúk, szelepek, lengéscsillapítók stb.  -tesztelésére.

Tesztpadjaink az Ön igényei szerint készülnek. Kiváló minőségű szenzorok, mérőelektronikák, vezérlések és egyedi, testre szabott mérőszoftver komponensekből állítjuk össze. Az elkészített mérőpadok lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy különböző körülmények között teszteljék a gépeket – például különböző terhelések, fordulatszámok, hőmérsékletek és nyomások mellett.

A próbapadok alkalmazása lehetővé teszi a gyártóknak, hogy a termékek minőségellenőrzését folyamatosan vagy szúrópróbaszerűen elvégezzék, valamint a fejlesztőkneknek, hogy a gyártmányok gyenge pontjait feltérképezzék és tulajdonságaikat javítsák.